home

Membeli jenama submariner rolex palsu sebenar jam tangan rolex
Membeli patek philippe replika jam tangan dalam talian
Membeli replika jam tangan rolex dengan harga murah dari kedai dalam talian
Mempunyai reka bentuk unggul berkualiti premium dan pengerjaan ilham rolex palsu
Memukau teman wanita anda dengan jam tangan replika omega
Mengapa anda fikir replika jam tangan corum begitu layak
Apabila Josepho menceritakan kisahnya sendiri pada tahun-tahun yang berlalu itu ketika hidup itu sendiri adalah perjudian setiap hari, saya merasakan bahawa kisahnya tidak dapat memberi inspirasi kepada setiap pencipta yang tidak dapat diganggu.

Tidak ada Filem yang Digunakan dalam Photomaton

Mungkin bahagian yang paling menarik dari mesin Rusia kecil itu adalah pendekatan fotografi langsung di atas kertas. Terutama mengenai komplikasi fotografi anda datang dalam penggunaan plat kaca atau filem. Josepho menggunakan kertas khusus yang sensitif. Dua inci ini didedahkan pada setiap snap tunggal dalam shutter, walaupun pengasas berfikir gembira dengan kekasih, kawan , Replika tag heuer monaco kuarza jam tangan perjalanan asing atau subjek yang sama ceria. Dalam masa 20 saat, lapan pose telah direkodkan, dan dia hanya mempunyai lapan minit untuk menganggur sementara mesin melakukan yang lain. 5 buah lampu ramalan 400-watt, diletakkan dengan baik, hanya memberikan cahaya yang tepat pada topik.

Motor berkuasa kelapan-kelam berseri-seri. Jalur itu dipotong dari satu roll yang akan mencukupi untuk 800 pelanggan tambahan. Jalur yang terdedah itu digerakkan oleh penggelek ke dalam tangki 9-petak, betul-betul di mana ia benar-benar dibangunkan dengan segera, 'blanched,' dibersihkan dan kencang, dengan mencuci menyeluruh dalam setiap proses tunggal. Pengeringan elektrik menyelesaikan kerja, dan juga pengasuh diberikan jalur dengan jujur ??mencatat penampilannya, Replika jam tangan hublot harga besar bang misalnya mereka mungkin.

Setiap jurugambar, amatir atau mahir, terkejut dengan kesederhanaan dan keberkesanan Josepho Fotografi langsung Kertas ini dirawat mempunyai emulsi yang sensitif, di mana berjuta-juta zarah mikroskopik sebatian perak. Sinar cahaya dalam pengasuh mempunyai kesan ke atas zarah-zarah, dan apabila kertas diluluskan melalui pemaju, ini yang paling terjejas Adalah hitam, membentuk negatif yang berkaitan dengan yang biasanya dibuat pada filem atau plat telus. Objek gelap muncul putih, dan semua objek putih berwarna gelap.

Selepas mencuci, 'negatif' Pilihan yang kuat yang dikenali sebagai 'blanchite.' Ini melaraskan setiap perak hitam, meninggalkan imej perak-kompaun. Selepas mencuci dan 'membersihkan' dalam penyelesaian yang berbeza, gambar ini sering menjadi positif tetapi lemah. Daripada 'seepitone, Jam tangan harga panerai luminor marina ' yang mana m Keluarkan kompaun perak putih tulen ke dalam coklat gelap atau perak hitam, ditambah jalur foto yang jelas dan komprehensif, dengan setiap teduhan dan butiran terperinci seperti dalam fotografi biasa.

Foto Anda untuk 3-1 / 2 Cents!

Hasil Anatol Josepho yang menakjubkan, awal dalam menyelesaikan masalah yang sangat rumit dalam fotografi dan mekanik, dan kedua dalam modal menarik dalam pemikirannya, membuktikan lagi peluang yang menunggu penemu praktikal. Dia menyedari bahawa ia tidak mencukupi untuk mempunyai konsep baru, atau bahkan untuk membuat model berfungsi mesin dicipta untuk menggantikan tangan manusia. Dari perjumpaan dia tahu keinginan manusia, di kalangan semua kaum Dan semua tanah, untuk rekod kekal wajahnya. Kehidupan fotografi Josepho juga mengajarnya permintaan berterusan untuk potret utilitarian 'untuk kad pengenalan pelbagai jenis, jam tangan replika rolex pasport, rekod pekerjaan, kajian ekspresi, kumpulan dan sebagainya. Oleh itu, jauh sebelum dia berusia 32 tahun dan telah menerima 'pertama juta' nya dalam 1 pemeriksaan, dia tahu bahawa ada tempat untuk mesin mana yang akan mengambil gambar sementara pengasuh itu adalah 'pengawal , 'Membina mereka dengan cepat, dan menyerahkan mereka lebih dari pada 3-1 / 3 sen setiap satu. Keputusan dari Pho-tom-aton (aksen pada tom, sila) disaksikan oleh pemasangan 120 mesin yang cepat di negara ini, Terrific Britain, Afrika Selatan, Shanghai dan lain-lain. Walau bagaimanapun, ia mengambil masa selama 3 tahun fungsi yang tidak dapat dielakkan, bukan sekurang-kurangnya sukar mendapatkan perjalanan daripada pembiaya kepada kapitalis kepada pembiaya, di hadapan dia mempunyai mesin selain kapitalis yang dapat melihat keuntungan dalam mengambil 'menakutkan' dan kebanyakan Harga dari potret.

Sebagai pegawai di perusahaan menunjukkan kepada saya, Josepho awalnya menghargai kelebihan lapan pandangan dari mana untuk dipilih.