home

Membeli jenama submariner rolex palsu sebenar jam tangan rolex
Membeli patek philippe replika jam tangan dalam talian
Membeli replika jam tangan rolex dengan harga murah dari kedai dalam talian
Mempunyai reka bentuk unggul berkualiti premium dan pengerjaan ilham rolex palsu
Memukau teman wanita anda dengan jam tangan replika omega
Mengapa anda fikir replika jam tangan corum begitu layak
'Barangkali anda mengukur badan, kewaspadaan mental, kemahiran, keberanian, perangai, apa yang menjadi lemah? Orang kuat anda? Apa tujuan anda?

Anak-anak muda berumur tujuh belas dan lapan belas, Tiga puluhan, kerani yang penat dan para pemegang buku bergelut untuk mendapatkan perjanjian baru, pengurus jualan dan eksekutif sebanyak enam puluh lapan tahun, semuanya duduk di barisan bangku-bangku kelas yang keras, mengikuti jejak tajam dari kata-katanya. Dalam beberapa kes Replika omega jam tangan catalog , mereka merasa tidak selesa kerana dia mendapat sentuhan pada kepekaan lembut. Sekali-sekala mereka membuka buku catatan mereka dan menulis dengan feverishly untuk menangkap frasa yang besar pada sayap. Replika lelaki jam tangan swiss Sekarang dan selepas itu mereka telah dibangkitkan tajam dengan kenyataan yang menangkap seperti ini: 'Kejayaan dalam hidup adalah 15 peratus disebabkan kepakaran teknikal, 85 peratus keperibadian!'

Pernyataan itu adalah titik permulaan Dalam teori baru pendidikan Newman L. Speedmaster jam tangan jam tangan yang luas Hoopingarner, dia berlari melintasinya sepuluh tahun yang lalu dalam laporan tinjauan untuk Yayasan Carnegie, yang dibuat untuk mempelajari unsur-unsur pencapaian dalam perniagaan. Majoriti pendidik dan organisasi lelaki yang membaca Sekiranya keputusan yang baik dalam kehidupan adalah 85 peratus kepada watak dan hanya 15 peratus kepada pengetahuan teknikal, mengapa benar-benar kolej dan universiti terus menumpukan usaha mereka dan Sumber kepada 15 peratus yang sempit itu? Hoopingarner menganggap bahawa bidang yang lebih besar patut diterokai, jadi dia melancarkan lengannya dan memulakannya.

Hasilnya sering merupakan program yang pasti dengan mana ia membantu lelaki dan wanita Untuk mengambil keperibadian mereka, tegas N mereka titik lemah, dan carta kursus masa depan usaha mereka dengan sewajarnya.

'FORTY-SATU tahun, Hoopingarner luas, berseri-seri, mudah untuk bercakap. Di sebalik daya tahannya, dia berkata demikian, dia bersungguh-sungguh sebagai pendakwah dan sebagai pemimpin bank Wall Street. Mendengar untuk profesor menerangkan teori-teori tentang peningkatan personaliti dan perancangan hidup, sebenarnya, saya menangkap beberapa kesungguhan yang menteri masa lalu digunakan untuk masuk ke dalam khotbah mereka di Neraka Api. Dia datang dengan hadiah itu dengan jujur.

Bapanya adalah penginjil Methodist. Dengan keluarganya lima anak (Newman L.-dinamakan untuk Bishop Newman- adalah yang ketiga), Hoopingarner yang tua mengembara Middle-Western Corn Belt pada tahun lapan puluhan dan sembilan puluhan.

Pada usia empat belas budak lelaki Newman mengenal pasti dirinya beroperasi di ladang seluas 240 hektar berhampiran Enid, Okla. Kesihatan keseluruhan bapanya gagal, kedua-dua adik beradik itu telah berkahwin dan berpindah. Selama dua tahun dia membajak, menuai, menanam lembu, dan mengepalai beberapa ladang tangan Faktor-faktor yang paling mengasyikkan dari masa itu adalah selera makan yang besar, keletihan yang membuatnya tertidur dalam masa ketika kasutnya yang kedua melanda lantai, dan keingintahuan yang tidak dapat dinafikan mengenai bekalan dan keteguhan angin Oklahoma.

Rumah tangga itu berpindah ke Texas, iklim yang lebih baik sesuai dengan asma lama Hoopingarner yang berulang. Memburu mundur berhubung penghijrahan mereka, jam tangan replika rolex Hoopingarner berkata mereka bekerja dengan iklim baru setiap empat tahun. Texas Selatan berada di tengah-tengah ledakan tanah, dan Hoopingarner yang lebih muda, sekarang enam belas, menangkap demam dari agen tanah dan menyerahkannya kepada seorang petani tua dari Kansas dengan penuh semangat bahawa dia membuat komisen jualan seribu dolar. / P>

Bersara dalam bidang penginjilan aktif, Encik Hoopingarner mengambil anak buahnya ke Austin, Texas, tepat di mana Newman dan adiknya Dwight menyelesaikan sekolah menengah dan memasuki Universiti Texas.

P> Di universiti Newman memaparkan banyak kebolehan untuk psikologi yang sebelum dia tamat pengajiannya, dia telah diberikan pekerjaan di universiti lanjutan universiti, membawa kursus kajian ke arah para petani dan petani 'anak laki-laki di Texas luar bandar.

Pada jejak psikologi yang lebih banyak, Newman pergi ke Columbia University pada tahun 1917, kemudian ke Carnegie Tech di Pittsburgh setahun kemudian sebagai seorang penyiasat penting dalam Biro Penjualan.