home

Membeli jenama submariner rolex palsu sebenar jam tangan rolex
Membeli patek philippe replika jam tangan dalam talian
Membeli replika jam tangan rolex dengan harga murah dari kedai dalam talian
Mempunyai reka bentuk unggul berkualiti premium dan pengerjaan ilham rolex palsu
Memukau teman wanita anda dengan jam tangan replika omega
Mengapa anda fikir replika jam tangan corum begitu layak
NOVELTIES IN JEWELRY (Jun, 1917)

DENGAN ARTHUR DUCLOS

Mengikut Maiden Lane, sumber perhiasan yang terkenal Reka bentuk, pasti tidak ada tujuan 'mengapa jam tangan perlu bulat, pereka yang membuktikan ini dengan membawa ke hadapan pada tahun ini beberapa jam tangan yang sangat menyeramkan dari setiap bentuk dan saiz.Sebagian besar pereka ini kini meletakkan jam tangan bujur dan persegi, Menghasilkan wajah jam tangan anda juga persegi Replika omega seamaster tali jam tangan , bujur, atau bujur. Seorang pereka bahkan telah membuat jam tangannya dalam bentuk segitiga.

Sesetengah firma membanggakan bahawa mereka tidak boleh membuat pendua jam tangan Setiap satu dibuat untuk memerintahkan seseorang yang unik, sama seperti pakaian yang menarik dibuat.Ia boleh menjadi sukar untuk memaklumkan bahawa banyak jam tangan itu benar-benar berjaga-jaga, pastinya, untuk wajah-wajah menjadi agak kabur dengan Semua skrip platinum yang rumit, bersama-sama dengan tatah berlian yang mengelilinginya.

Jerman juga menghasilkan jam tangan yang baru. jam tangan replika rolex Apabila jam tangan ini sangat praktikal untuk mana-mana satu dalam apa jua kerja, ia dicipta terutamanya untuk askar. Ia boleh dibuat untuk menyelinap lebih daripada tali pinggang pemakai, dan menutup rapat tali pinggang dengan tali kulit yang lemah. Jam tangan itu sendiri terbungkus dalam poket kulit kecil, tetapi wajahnya tetap kelihatan Jam tangan replika tag heuer berkaliber laptimer . Semua askar atau pemakai perlu lakukan adalah sentiasa melihat ke bawah di pinggangnya untuk masa itu. Jam tangan diletakkan di dalam poket kulit supaya huruf atau angka tegak pada penglihatannya, tetapi terbalik kepada orang lain yang melihat pada jam tangan dari pandangan lanjut Replika jam tangan Iwc . Jam ini dipatenkan di Jerman, tetapi beberapa penyesuaian atau penambahbaikan ini pasti akan digunakan secara meluas dalam tentera besar yang kini sedang kami gerakkan.

Masih ada satu lagi jam tangan baru di sekitar industri, kebaharuan Amerika Reka bentuk, jam kalendar. Jam berjalan selama lapan hari tanpa penggulungan, dan menunjukkan hari-hari dari minggu itu, sebagai tambahan kepada jam, minit, dan saat.

La Valliere yang sangat halus, dari reka bentuk Amerika, juga keluar sebagai Kebaharuan tahun ini. Ia bukan semata-mata yang paling istimewa, kerana ia mempunyai dua tujuan, 1 untuk hiasan, dan satu lagi untuk memenuhi kepuasan individu untuk minyak wangi atau sachet. Terdapat 'seminit musim bunga di bahagian atas yang terkandung di dalam loket anda yang terbuka, dan di dalamnya seringkali sepotong mikroskopik yang lembut dirasakan di tempatnya oleh penjepit emas kecil. Pemakai jatuh air tandas atau minyak wangi yang disukai di sekeping kecil ini , Dan menutup locket.Dalam sisi locket, ditutup hampir sepenuhnya oleh reka bentuk kikir cerdas, adalah perforasi yang lebih kecil yang membolehkan minyak wangi melarikan diri hanya dalam kuantiti yang mencukupi untuk membuat dirinya disyaki, tanpa memerlukan satiating dengan keyakinan yang tidak dapat disangkal.

Butang cuff novel dan pin tie yang bernama 'gaya amunisi' juga ada di pasaran, tetapi mungkin mereka akan dikenakan tambahan oleh lelaki yang tinggal di rumah daripada tentara, seperti biasanya Dengan hiasan perang seperti ini.

Bagi lelaki yang gemar dalam cahaya ketika dia bercukur-dan di mana kita akan memperoleh lelaki yang 'sa saint untuk pisau cukur keselamatannya-boleh ada Cermin baru direka bentuk. Ia melipat masuk dan sesuai dengan p Ocket, dan apabila dibuka, pemegang yang dilampirkan kepadanya boleh diikat dengan tegas ke mana-mana bola lampu elektrik. Pencukur boleh melipat pemegang agar cermin akan memukul hampir semua sudut yang dipilih dan mendapat kesan pencahayaan yang sesuai. Ia juga boleh dilampirkan dengan mudah kepada pendakap gas. Walaupun seorang individu yang cerdik mungkin bertanya secara semulajadi, 'Tetapi apa yang telah dilakukan oleh perhiasan ini dengan perhiasan', kami percaya bahawa kehadirannya di sini adalah dibebaskan oleh hakikat bahawa setiap orang yang menganggap kecenderungan wajah yang memberikan percubaan akan menyebutnya 'Permata'. Dalam perhiasan yang ketat, namun, kecenderungan pada tahun ini kelihatan jauh dari segi praktikal dan menuju ke arah yang lebih hiasan dan hebat; Dan ini adalah seperti yang sepatutnya.